We zijn weer open !Vanaf maandag 11 mei a.s. is het uitoefenen van de meeste contactberoepen weer mogelijk. Profeel mammacare was afgelopen periode alleen bij urgente situaties geopend. Vanaf maandag zijn de openingstijden weer volgens afspraak zoals u gewend was.
We houden ons nog steeds aan de gezondheidsadviezen van het RIVM, 
Met de nodige maatregelen die ik genomen heb kan ik iedereen weer helpen. Dus ook het aanmeten van een borstprothese kunnen nu gelukkig weer plaatsvinden.
Wanneer u een afspraak wilt maken, nemen we samen de maatregelen door.
Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op. Wilt u liever niet langskomen maar heeft u wel iets nodig? Neem dan een kijkje op de webwinkel of geef uw bestelling telefonisch aan mij door.
Ik hoop u gauw weer te mogen begroeten in de winkel!

Een hartelijke groet,

Miranda Abbring