Overname Profeel mammacare

De overname van Profeel mammacare ligt al een tijdje achter ons.  Ondertussen zijn we druk bezig de website te vernieuwen en ook het email-adres van Profeel mammacare is aangepast

naar glimmen(Replace this parenthesis with the @ sign)profeel-mammacare.nl  (voorheen profeel-mammacare(Replace this parenthesis with the @ sign)planet.nl).

Afgelopen weken is er ook gekeken naar de nieuwe collectie lingerie voor de zomer met vrolijke kleuren en modellen. Het is heel fijn om te zien dat er mogelijkheden zijn en hier aandacht aan besteed wordt.

Binnenkort verwachten we ook de badkleding voor dit seizoen. Ik verheug mij erop u dit te kunnen laten zien, ik hou u op de hoogte!

Hieronder de overname brief:

Geachte mevrouw,                                                                   Glimmen, 30 december 2015

Bijgaand ontvangt u een uitnodiging van Profeel-mammacare voor de open dagen op 11 en 12 december a.s., dat dit keer een bijzonder tintje heeft. Op die dagen neem ik officieel afscheid van ‘mijn Profeel-mammacare’. Na mij ruim tien jaar intensief en met hart en ziel  te hebben ingezet voor lotgenoten die met borstkanker werden geconfronteerd, werd het voor mij tijd om een geschikte opvolgster te vinden.

Velen van u hebben inmiddels al kennis kunnen maken met Miranda Abbring. Zij is al ruim een jaar bij Profeel-mammacare betrokken en heeft de opleiding gevolgd die nodig is om als mammacare adviseur te kunnen werken. Zij heeft laten zien uit hetzelfde hout te zijn gesneden als ik. Ook zij werkt met bezieling en enthousiasme om het u naar de zin te maken. Ik ben dus heel blij met Miranda een meer dan geschikte opvolgster te hebben gevonden.

Dus nu is voor mij het moment aangebroken om Profeel-mammacare los te laten. Ik doe dat, gezien het voorgaande, met een gerust hart. Er verandert verder niet veel. Profeel-mammacare blijft gevestigd op de voor u vertrouwde plek, met dezelfde producten en dezelfde aandacht voor u als klant.

Graag neem ik op de open dagen persoonlijk afscheid van u. Ik ben op beide dagen in de winkel en hoop u daar dan te treffen.

Met vriendelijke groet,

Miep Romkes