Profeel Mammacare

Profeel Mammacare in Glimmen is dé speciaalzaak in borstprothesen, bijbehorende lingerie en badkleding. Het aanmeten van de juiste borstprothese en lingerie kunnen bijdragen aan het hervinden van het zelfvertrouwen. Dat vrouwen zich weer zelfverzekerd kunnen bewegen en er zeker van zijn dat niemand een verandering aan hun uiterlijk zal opmerken.

Profeel Mammacare helpt u op deskundige wijze bij het uitzoeken en passen van de borstprothese.
Als u geen prothese draagster bent maar problemen ondervind door andere lichamelijke oorzaken is het van groot belang een goed passende bh te dragen. Ook dan bent u van harte welkom.

  • Persoonlijke aandacht en deskundig advies in een discrete omgeving
  • Ruime keuze in prothese-lingerie, borstprothesen en badmode
  • We werken uitsluitend op afspraak
  • Parkeergelegenheid voor de deur
  • Overeenkomst met alle zorgverzekeraars

Een borstprothese valt in de wettelijke basisverzekering en wordt vergoedt door uw zorgverzekeraar. Profeel mammacare verzorgt de financiële afwikkeling met uw zorgverzekeraar. Bij een eerste verstrekking van een borstprothese neemt u de machtiging van uw behandelend specialist of huisarts mee.

Winkel

Profeel mammacare bestaat sinds 2004 en heeft sindsdien veel cliënten naar grote tevredenheid geholpen. Met mijn medische achtergrond als verpleegkundige en professionele opleiding tot mammacare-specialist kunt u rekenen op deskundige ondersteuning.

Naast het huis aan de Zuidlaarderweg 5 in Glimmen is een mooie, discrete praktijkruimte gerealiseerd. U wordt daar in alle rust geholpen. De gezellige, lichte inrichting straalt rust en privacy uit. Het is belangrijk dat u zich op uw gemak voelt en persoonlijke aandacht krijgt.

Miranda Abbring werkt hier op afspraak. U kunt gerust iemand meenemen. Profeel mammacare neemt uitgebreid de tijd voor u om u zo goed mogelijk te helpen. U krijgt deskundige begeleiding bij het kiezen van de prothese die het beste bij uw lichaam past. U wordt ook vertrouwd gemaakt met het gebruik van de prothese en de verzorging hiervan. Er is keuze uit een ruim assortiment borstprothesen,  modieuze lingerie, badkleding en bijbehorende accessoires.

SEMH

Sinds 1995 is het in Nederland mogelijk de betere leveranciers van hulpmiddelenzorg te herkennen. Leveranciers die hoogwaardig kwaliteitswerk leveren zijn namelijk erkend door de SEMH, de Stichting Erkenningsregeling leveranciers Medische Hulpmiddelen en als zodanig herkenbaar aan het hierboven afgebeelde logo. De erkenning door de SEMH heeft meerwaarde voor alle partijen: de consument, de leverancier en de zorgverzekeraar. De leverancier wordt regelmatig getoetst of de hulpmiddelzorg die geleverd wordt constant voldoet aan de eisen en aansluit bij de behoefte van de gebruiker.

BVBL

Profeel mammacare is aangesloten bij de BVBL
Om optimale randvoorwaarden voor leveranciers van borstprothesen te creëren, is in 2009 de Stichting Belangen Verbond van Borstprothesen (BVBL) opgericht.

De BVBL richt zich op de vele regelingen en bepalingen in de zorg, zodat wij ons als leverancier kunnen focussen op een deskundige dienstverlening aan vrouwen met borstkanker.